Η παράδοση των προϊόντων μετά τη συλλογή τους απο την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, πραγματοποιείται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών.

Οι τρόποι παράδοσης είναι :

  1. Παραλαβή από την έδρα μας κατόπιν επικοινωνίας.
  2. Αποστολή με Courier με επιπλέον χρέωση για παραγγελίες έως 100€ & έως 2,00 kg. και δωρεάν για την Ελλάδα σε μεγαλύτερα ποσά και μικρού όγκου δέματα (έως 2,00 kg)
  3. Οι αποστολές για δυσπρόσιτες περιοχές γίνονται στο πλησιέστερο Γραφείο της συνεργαζόμενης Courier.
  4. Για ογκώδη αντικείμενα (Ηχεία, Ενισχυτές κλπ) η αποστολή γίνεται με Μεταφορική Εταιρεία κατόπιν συνεννόησης και ανάλογα τον προορισμό.

Ειδικά για τις παραδόσεις μέσω Μεταφορικών Εταιρειών ισχύουν τα παρακάτω:

  1. Η αποστολή των προϊόντων μέχρι τα πρακτορεία των Μεταφορικών κοστίζει κατ’ελάχιστον 10,00€ (για κιβώτια μεσαίου μεγέθους) και έως 35,00€ ευρώ (για ζεύγος ηχείων δαπέδου).
  2. Το κόστος μεταφορικών αφορά την αποστολή από το πρακτορείο υποδοχής της Μεταφορικής Εταιρείας στην Αθηνά έως το ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ γραφείο υποδοχής της Μεταφορικής Εταιρείας στον τόπο/περιοχή/πόλη που έχει δηλώσει ο Αγοραστής.
  3. Η παράδοση στην διεύθυνση κατοικίας/παράδοσης του Αγοραστή από το γραφείο υποδοχής της Μεταφορικής, δεν άφορα στο κόμιστρο που κατέβαλε σε εμάς ο πελάτης. Είναι στην ευχέρεια του πελάτη και της Μεταφορικής Εταιρείας να ζητήσει και να πληρώσει την παράδοση στην οικία του εάν είναι εφικτό.
  4. Τυχόν καθυστερήσεις η ζημίες στο εμπόρευμα της Μεταφορικής Εταιρείας, σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ δημιουργεί υπαιτιότητα ή επιφέρει αξίωση αποζημίωσης από την Εταιρεία μας (ΝΕXUS ACOUSTICS).
  5. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με τις Μεταφορικές Εταιρείες ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ. Η Εταιρεία ΝΕXUS ACOUSTICS ΔΕΝ έχει καμιά ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει μετά την παράδοση του εμπορεύματος στην Μεταφορική εταιρεία.

 

** ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ισχύει η Αντικαταβολή μεσώ αποστολής με Μεταφορική Εταιρεία. Πρέπει να προηγηθεί χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής ή κατάθεση σε Τράπεζα για ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ (προϊόν αγοράς/ + κόστος μεταφοράς).