ΕΔΡΑ NEXUS ACOUSTICS

Ρήγα Φερραίου 24

175-63, Π. Φάληρο

Τηλέφωνο: (+30) 210 9850286

Κινητό: (+30) 6932 404012

Email: info@nexusacoustics.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Θα λάβω το ίδιο προϊόν που βλέπω στην εικόνα;

Ναι, εάν αγοράσετε αυτό ακριβώς το προϊόν που βλέπετε, τότε θα λάβετε αυτό το ίδιο προϊόν. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου προϊόντος, ακόμα και με παραγγελία, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προτείνουμε κάποιο παρόμοιο ή σχετικά ίδιο με αυτό που επιλέξατε.

Πού μπορώ να βρω την απόδειξη πώλησης;

Η Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή το Τιμολόγιο Πώλησης συνοδεύει το προϊόν κατά την αποστολή του, οπότε θα το βρείτε στην αρχική συσκευασία εντός του πακέτου που θα παραλάβετε από το κατάστημά μας. Σε περίπτωση που δεν το βρίσκεται, θα πρέπει να μας ενημερώσετε ώστε να σας στείλουμε ένα αντίγραφο αυτού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;

Σύμφωνα με τον νόμο έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία έγινε η αγορά αλλά και μας ενημερώσατε για την πρόθεσή σας για αλλαγή. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και συγκεκριμένα κλειστή (και αν παραδόθηκε σφραγισμένη σε πλαστικό τύπου ζελατίνα, η ζελατίνα αυτή πρέπει να είναι άθικτη και να μην έχει σκιστεί) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων βαρύνει τον Πελάτη.

Τα είδη που υποδεικνύονται ως ``εκτός αποθέματος`` θα είναι ξανά διαθέσιμα;

Ναι, συνήθως τα είδη που υποδεικνύονται ως “εκτός αποθέματος” ενδέχεται να γίνουν ξανά διαθέσιμα σε μελλοντικό χρόνο, ανάλογα με τον προμηθευτή ή τον κατασκευαστή. Η διαθεσιμότητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως τον εφοδιασμό (εταιρείες logistics) τη ζήτηση και την πολιτική του κατασκευαστή. Συνήθως, προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πιθανή επανεμφάνιση των -εκτός αποθέματος- ειδών.

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Θα παραλάβετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν, ανάλογα με τον χρόνο που ορίζει ο προμηθευτής (εάν είναι κατόπιν παραγγελίας το προϊόν) καθώς και από την μεταφορική εταιρεία ή το κούριερ.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η τοποθεσία σας, η διαθεσιμότητα του προϊόντος και η μέθοδος αποστολής που έχετε επιλέξει. Συνήθως, ο εκτιμώμενος χρόνο παράδοσης είναι εντός τριών (3) ημερών εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο. Σε διαφορετική περίπτωση θα σας ενημερώσουμε ανάλογα για τη ημερομηνία παράδοσης.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ